• Lorem ipsum

Tac

€24,95€19,95
Het meest praktische en heerlijke eten dat u voor uw gasten kunt bereiden, is ongetwijfeld cake. U kunt heerlijke traktaties maken met walnoten, wortelen, kaneel, stukjes fruit of cacao, naar de smaak van uw gasten. Lees meer
sale
Tac Winterroos Cake Bakvorm Zwart
Tac
Winterroos Cake Bakvorm Zwart
Het meest praktische en heerlijke eten dat u voor uw gasten kunt bereiden, is ongetwijfeld cake. U kunt heerlijke traktaties maken met walnoten, wortelen, kaneel, stukjes fruit of cacao, naar de smaak van uw gasten.
€24,95€19,95
Tac

TAÇ blijft bestaan ​​als het toonaangevende huishoudtextielmerk van Turkije met een ervaring van meer dan 40 jaar. Alle huizen in Turkije aanraken met het merk TAÇ is een grote bron van geluk en trots voor Zorlu Tekstil Group.

De producten van het merk TAÇ voldoen op de beste manier aan de verwachtingen van de consument, zowel met hun kwaliteit als met name met hun nieuwe collecties die twee keer per jaar worden aangeboden. Het merk TAÇ, dat door de diversiteit van zijn productgroepen zeer verschillende stijlen aanspreekt, creëert zijn collecties in samenwerking met internationale trendsetters door grote investeringen in R&D en designstudies. TAÇ biedt een zeer rijke collectie, met producten die enerzijds de nieuwe trends weerspiegelen en anderzijds klassieke producten als bruidsschat die niet oud worden.
De kwaliteitsnormen van de faciliteiten waar TAÇ-producten worden geproduceerd, worden ook erkend door de certificaten die zijn uitgegeven door internationale instellingen. Bovendien is TAÇ een van de merken in het kader van TURQUALITY, 's werelds eerste en enige merkprogramma.
De basis van dit succes van TAÇ, dat 100% totale merkbekendheid heeft als resultaat van de merkonderzoeken, ligt in het principe van 100% klantgeluk, dat wordt geïmplementeerd door praktijken zoals een zeer betaalbaar prijsbeleid in vergelijking met de aangeboden kwaliteit , en gemakkelijke bereikbaarheid door zijn brede verkoopnetwerk. Met meer dan 100 R&D- en R&D-medewerkers op de fabrieks- en marketingafdeling, biedt TAÇ de nieuwste, modernste en hoogste kwaliteit producten; blijft deze kwaliteit aan de consument brengen tegen redelijke prijzen.