• Lorem ipsum

Verzenden 

Nederland:

Bestel jij voor 17.00 uur op een werkdag, dan wordt je bestelling vaak de volgende dag al bezorgd. Het kan zijn dat door drukte dit dit een dag kan uitlopen. Daarom hanteren we een levertijd van 1-2 Werkdagen. 

LET OP!! De levertijd dat aangegeven staat bij de producten is lijdend! Turkse boeken en gepersonaliseerde artikelen hebben een langere levertijd.

België, Duitsland & Luxemburg 

Bestel jij voor 17.00 uur op een werkdag, dan wordt je bestelling binnen 2 werkdagen bezorgd .Het kan zijn dat door drukte dit dit een dag kan uitlopen. Daarom hanteren we voor België een levertijd van 1-3 Werkdagen.  

Feestdagen: 

Bestellingen worden verstuurd op werkdagen van maandag tot en met vrijdag, met uitzonderen van feestdagen. 

Retourneren 

Niet tevreden? Of wilt u ruilen? Geen probleem! 

1. AANMELDEN. Klik op bovenstaande link om je retour aan te melden en je retour label aan te schaffen.

2.INPAKKEN. Pak je retour goed in, originele verpakking is noodzakelijk. Vermeld je ordernummer in de doos zodat we weten van wie die afkomstig is.

3. VERSTUREN. Breng je pakket na het aanmelden z.s.m. naar een postkantoor.

4. TERUGBETALING. Zodra ons distributiecentrum jouw retour heeft ontvangen, ontvang je binnen 5 werkdagen een terugbetaling of een aangepaste Klarna factuur.

  • 30 dagen bedenktijd na ontvangst van uw product.
  • Binnen 3 dagen geld terug na ontvangst product.

VOORWAARDEN VOOR HET RETOURNEREN

Let op! Zorg ervoor dat jouw retourartikel niet gebruikt zijn en in originele verpakking teruggestuurd worden. Beschik je niet meer over de originele verzenddoos, dan kun je de bestelling retourneren met een eigen verzenddoos. 

Voldoet jouw retour niet aan deze eisen, dan kunnen wij jouw retour weigeren.

* Vraag altijd een afgiftebewijs aan de medewerker zodra je een pakket naar ons terugstuurt. Dit is het bewijs van je retourzending. 

U heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 30 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten verschillen per vervoerder, u kunt zelf kiezen in het portaal met welke vervoerder u wilt retourneren. 

LET OP! Gepersonaliseerde of op maat gemaakte producten kunnen niet geretourneerd worden.