• Lorem ipsum

Verzenden 

Nederland:

Bestel jij voor 16.00 uur op een werkdag, dan wordt je bestelling vaak de volgende dag al bezorgd. Het kan zijn dat door drukte dit dit een dag kan uitlopen. Daarom hanteren we een levertijd van 1-2 Werkdagen. 

Kan je niet wachten op je bestelling en bestel je na 16.00 uur? Kies dan voor Red Je Pakketje, vandaag besteld morgen in huis! 

België, Duitsland & Luxemburg 

Bestel jij voor 16.00 uur op een werkdag, dan wordt je bestelling binnen 2 werkdagen bezorgd .Het kan zijn dat door drukte dit dit een dag kan uitlopen. Daarom hanteren we voor België een levertijd van 1-3 Werkdagen.  

Feestdagen: 

Bestellingen worden verstuurd op werkdagen van maandag tot en met vrijdag, met uitzonderen van feestdagen. 

Retourneren 

Niet tevreden? Of wilt u ruilen? Geen probleem! 

  • 30 dagen bedenktijd na ontvangst van uw product.
  • Binnen 3 dagen geld terug na ontvangst product.
  • Ruilen? Na ontvangst sturen dezelfde dag het nieuwe product op

U heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. 

Retourneren:

Ben je niet tevreden met een product of wil je om wat voor reden ook terugsturen? Dat kan! Wij bieden 30 dagen bedanktermijn na ontvangst van het product. Zijn de 30 dagen verstreken dan is dit helaas niet meer mogelijk.

1. Stuur een e-mail naar: [email protected] Vermeld de producten die je wilt retourneren en wat je bestelnummer is. Na melding heb je 14 dagen de tijd om het product terug te sturen.

2. Stuur de producten die je wilt retourneren op naar: Islamitische Boekhandel, De Brugman 3, 1948NB Beverwijk

3. Retourneren is niet kosteloos, deze kosten is voor de rekening van de klant.

4. Na ontvangst hebben we 3 dagen de tijd om het product te controleren en het bestelbedrag terug te storten.

5. Na terug storting sturen we een e-mail bevestiging dat uw bestelling (deels) is geannuleerd.