• Lorem ipsum

Osratouna

€27,95
Deen Challenge is een leuke sfeerspel doe je zowel met familie en vrienden kan spelen. 500 Vragen en uitdagingen die je kennis en talent op proef stellen: Quiz, Mime, tekenen, woorden zoeken. Deen Challenge is het spel met een innovatief concept dat zowel Lees meer
Osratouna
Deen Challenge Quiz Spel
Deen Challenge is een leuke sfeerspel doe je zowel met familie en vrienden kan spelen. 500 Vragen en uitdagingen die je kennis en talent op proef stellen: Quiz, Mime, tekenen, woorden zoeken. Deen Challenge is het spel met een innovatief concept dat zowel
€27,95
€27,95
De Profeet Muhammed (vzmh) neemt een unieke plaats in het bewustzijn en het leven van de moslims. Hij is diegene die de Koran heeft ontvangen en heeft overgebracht, de onthulde tekst die herinnert aan de eminente plaats van de boodschapper van God, die zo Lees meer
Osratouna
Sira Box Bordspel
De Profeet Muhammed (vzmh) neemt een unieke plaats in het bewustzijn en het leven van de moslims. Hij is diegene die de Koran heeft ontvangen en heeft overgebracht, de onthulde tekst die herinnert aan de eminente plaats van de boodschapper van God, die zo
€27,95
€27,95
500 vragen en uitdagingen verdeeld over 2 niveau's!

Verschaf u veel plezier met deze korte en gevarieerde partijen! Welke speler zal als eerst de Ka' ba bereiken? Om te winnen moet je de vragen huis beantwoorden en de uitdagingen aangaan!

Welke prof Lees meer
Osratouna
De Profeten Het Spel
500 vragen en uitdagingen verdeeld over 2 niveau's!

Verschaf u veel plezier met deze korte en gevarieerde partijen! Welke speler zal als eerst de Ka' ba bereiken? Om te winnen moet je de vragen huis beantwoorden en de uitdagingen aangaan!

Welke prof
€27,95
Osratouna

Osratouna applications is een startup gewijd aan educatieve apps voor moslim kinderen. Onze achtergrond omvat uitgebreide ervaring in het ontwikkelen, publiceren. Wij zijn een team van ondernemers vastbesloten om verder te gaan met nieuwe platforms om islamitische apps en spel van kwalitatieve inhoud te blijven aanbieden die een grote bijdrage zullen leveren aan het ontwikkelingsproces van jonge kinderen.

Missie
Kinderen plezier brengen en bijdragen aan hun ontwikkeling door de creatie en publicatie van verbazingwekkende interactieve avonturen vol met leuke educatieve activiteiten. Het motiveren en helpen van de kinderen om de taken van de islamitische apps te volbrengen. Leren en groeien met onze gebruikers, ons aanpassen aan hun behoeften en gelukkige momenten met hen delen. Ouders en leerkrachten helpen in hun educatieve en zorgzame inspanningen met jonge kinderen, door hen state-of-the-art leerapplicaties van topkwaliteit aan te bieden.

Visie
Erkend worden als leider in de markt van islamitische apps, ontwikkeling en publicatie van content, en educatieve spelletjes voor kinderen door kinderen, gezinnen en de onderwijssector.

Kernwaarden
Kinderen zijn onze drijvende kracht.
Kwaliteit, streven naar uitmuntendheid.
Samenwerken met professionals en disciplines, voortdurend toevoegen aan ons project en het verbeteren van het collectieve talent. Verandering volgens de huidige behoeften, omstandigheden, contexten, trends en technologieën. Diversiteit, iedereen heeft een plaats in ons project. Werk, vastberadenheid en veerkracht. Een positieve houding en motivatie.