• Lorem ipsum

Niya Products

€14,95
op voorraad
In dit unieke Islamitisch babydagboek kun je elke stap bijhouden, van zwangerschap tot aan de eerste levensjaren van je kind. Dit boek is gedrukt op hoogwaardig papier en voorzien van een kwalitatieve cover. Een mooi geschenk om alle ervaringen en indrukk Lees meer
Niya Products
Islamitisch Babydagboek
In dit unieke Islamitisch babydagboek kun je elke stap bijhouden, van zwangerschap tot aan de eerste levensjaren van je kind. Dit boek is gedrukt op hoogwaardig papier en voorzien van een kwalitatieve cover. Een mooi geschenk om alle ervaringen en indrukk
€14,95
Niya Products

Wij van Niya Products zijn inmiddels een jaar geleden gestart met de verkoop van het unieke Islamitisch Babydagboek.

Dit geweldig en bijzonder idee is ontstaan bij de geboorte van ons kind.
Met de woorden Insha Allah gestart en de daad bij het woord gevoegd. Het was een lang traject maar Alhamdoelillah, we zijn inmiddels een jaar verder.
Het boek is zeer goed aangeslagen binnen de Islamitische gemeenschap en we ontvangen vele positieve reacties.

Dit heeft ons enorm gemotiveerd. Om deze reden hebben we het boek inmiddels naar het Frans vertaald en binnenkort, met de wil van Allah, komen we ook met de Engelse variant op de markt.
Door het enorme succes hebben wij besloten om ons bedrijf te professionaliseren. Hiermee willen we graag de volgende doelstellingen bereiken:

  • Betere en snellere vindbaarheid;
  • Onze klanten beter van dienst kunnen zijn;
  • Een nog betrouwbaardere en vertrouwelijke uitstraling creëren;

Omdat ons babydagboek zo uniek en bijzonder is willen we ons graag onderscheiden van andere webshops door onder andere alleen producten aan te bieden die wij zelf hebben bedacht en gerealiseerd. Geschenken met educatieve elementen toegespitst op onze religie en met een blijvende herinneringswaarde.

Verder zullen wij ons webshop ook aanvullen met bestaande producten die aansluiten op ons credo. Dit zal beperkt blijven tot een klein aantal producten, het gaat ons immers niet om kwantiteit maar kwaliteit!