• Lorem ipsum

Furkan Neşriyat

€59,95
De pen die geproduceerd is in Turkije en bezit over een hage kwaliteit en enorm veel functies. De Pen is ontwikkeld in Turkije waardoor de extra opties, zoals verhalen van de profeten alleen in het Turks wordt verteld. De kuran zelf wordt gereciteerd door Lees meer
Furkan Neşriyat
Furkan Nesriyat - Kuran Kalem Set
De pen die geproduceerd is in Turkije en bezit over een hage kwaliteit en enorm veel functies. De Pen is ontwikkeld in Turkije waardoor de extra opties, zoals verhalen van de profeten alleen in het Turks wordt verteld. De kuran zelf wordt gereciteerd door
€59,95
Furkan Neşriyat

Furkan Neşriyat®, dat in 2014 uitging van het principe "de koran aan ieder mens te bezorgen" is erin geslaagd een van de bedrijven te worden die de koran in Turkije en in vele landen van de wereld de afgelopen jaren verspreidt. 7 jaar.

Het werd opgericht door Emrullah Coşkun als een persoonlijke onderneming.

Furkan Neşriyat®, dat zijn exportavontuur begon door in 2015 voor het eerst naar Europese landen te exporteren, bleef de volgende jaren zijn export naar veel landen in Afrika, het Midden-Oosten en Azië vergroten.

Met een team van 38 mensen zet het zijn activiteiten voort in overeenstemming met de wensen en suggesties van zijn klanten en leidt het zijn studies met het idee om "de koran aan iedereen door te geven" met zijn R&D-studies.