• Lorem ipsum

Arabian Oud

Geen producten gevonden...
Arabian Oud

Arabian Oud is opgericht in 1982, met meer dan 3700 werknemers, 900 filialen en meer dan 400 unieke Oosterse en Westerse luxueuze geuren, is Arabian Oud de grootste parfumfabrikant en detailhandelaar over de hele wereld, gespecialiseerd in wierook, oosterse parfums en olieparfums.

Als de geur van luxe, Arabian Oud is een prominente en vertrouwde naam met meer dan 30 jaar expertise in de productie van authentieke geuren. Winnende de eerste plaats in het Midden-Oosten, Afrika en de 11e wereldwijd zoals geclassificeerd door Euromonitor in 2013, en gerangschikt als een van de sterkste honderd merken in Saoedi-Arabië in 2013.

Het bedrijf beheert een winkelketen van 900 winkels wereldwijd en verkoopt meer dan 400 luxe en unieke geuren. Arabian Oud heeft meer dan 3.700 werknemers die klanten bedienen in meer dan 150 steden en 35 landen wereldwijd, van Londen tot Parijs en in het hele Midden-Oosten met een toewijding aan kwaliteit en perfectie in de kunst van het parfumeren.

Met meer dan dertig jaar ervaring, succes en vertrouwen in de productie van de fijnste unieke Oosterse parfums en onderscheidende Westerse geuren, is een breed scala van haar producten bekroond met wereldwijde, internationale en lokale prijzen tegen de meest prestigieuze internationale bedrijven in de parfumindustrie.

Dit had nooit werkelijkheid kunnen worden zonder de steun en het vertrouwen van onze klanten en hun voortdurende verlangen naar uitmuntendheid, wat onze ambitie om altijd naar het beste te streven, heeft versterkt.