• Lorem ipsum

Samenvatting : Mijn Eerste Koran Verhalenboek

8 Apr 2023
door Isa Yücesan

Het Mijn Eerste Koran Verhalenboek is een prachtig geïllustreerd boek speciaal ontworpen voor kinderen om de verhalen uit de Koran te ontdekken. Het boek bevat 42 verhalen die zijn geselecteerd uit de Koran en worden verteld op een manier die geschikt is voor jonge kinderen. Het boek is een geweldige manier om kinderen vertrouwd te maken met de verhalen en personen uit de Koran en hun liefde voor het boek te bevorderen.

Hier zijn 5 redenen waarom het Mijn Eerste Koran Verhalenboek een geweldige keuze is voor kinderen:

  1. Geïllustreerd: Het boek bevat prachtige en kleurrijke illustraties die de verhalen tot leven brengen en de verbeelding van kinderen stimuleren.

  2. Geschikt voor jonge kinderen: De verhalen zijn speciaal geschreven voor jonge kinderen en worden op een eenvoudige manier verteld zodat ze gemakkelijk te begrijpen zijn.

  3. Leerzaam: Het boek is niet alleen vermakelijk, maar ook leerzaam. Het introduceert kinderen tot de verhalen en personages uit de Koran en kan bijdragen aan het begrip en de kennis van hun religie.

  4. Versterkt familiebanden: Het boek kan worden gelezen en besproken als een familie. Het biedt een geweldige gelegenheid voor ouders om met hun kinderen te praten over de Koran en hun overtuigingen.

  5. Kwaliteit: Het boek is gemaakt van hoogwaardige materialen en is duurzaam, waardoor het lang meegaat en een blijvende indruk achterlaat op de kinderen die het lezen.

Het Mijn Eerste Koran Verhalenboek is een fantastisch hulpmiddel voor ouders en verzorgers om kinderen te introduceren tot de verhalen en personen zoals profeten uit de Koran. Het biedt een leuke en educatieve ervaring voor kinderen en kan hun begrip en kennis van de Islam versterken. Het boek is ook een geweldig cadeau voor kinderen van alle leeftijden en kan helpen om hun liefde voor de Koran te bevorderen. Bestel het Mijn Eerste Koran Verhalenboek vandaag nog en geef de kinderen in uw leven een bijzondere en leerzame ervaring.

Hier zijn vijf veelgestelde vragen over het Mijn Eerste Koran Verhalenboek:

  1. Voor welke leeftijdsgroep is het boek geschikt?

Het Mijn Eerste Koran Verhalenboek is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar oud. Het is speciaal ontworpen voor jonge kinderen en de verhalen zijn op een eenvoudige en begrijpelijke manier verteld.

  1. Bevat het boek alle verhalen uit de Koran?

Nee, het boek bevat 42 geselecteerde verhalen uit de Koran. De verhalen zijn zorgvuldig gekozen om kinderen kennis te laten maken met de belangrijkste thema's en personen uit de Koran.

  1. Zijn de verhalen geschikt voor zowel jongens als meisjes?

Ja, de verhalen zijn geschikt voor zowel jongens als meisjes. Het boek is bedoeld voor alle kinderen die willen leren over de Koran en hun religie.

  1. Is het boek geschikt voor gebruik in scholen?

Ja, het boek kan zeker worden gebruikt in scholen en kan helpen om kinderen te leren over de islamitische religie en de Koran.

  1. Is het boek beschikbaar in andere talen dan het Nederlands?

Op dit moment is het Mijn Eerste Koran Verhalenboek alleen beschikbaar in het Nederlands op Islamitische-boekhandel.nl. Er zijn echter veel andere Koranverhalenboeken beschikbaar in verschillende talen.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »