• Lorem ipsum

De boeken van Yasmin Mogahed op een rijtje

8 Apr 2023
door Isa Yücesan

Op www.islamitische-boekhandel.nl zijn momenteel twee boeken van Yasmin Mogahed verkrijgbaar. Hieronder vind je meer informatie over deze boeken:

  1. "Win je Hart terug / Reclaim Your Heart": In dit boek behandelt Yasmin Mogahed hoe we ons hart kunnen herstellen en terugwinnen van de negatieve emoties en gedachten die ons tegenhouden in ons spirituele groei. Ze gebruikt haar eigen persoonlijke ervaringen en die van anderen om de lezer te helpen inzicht te krijgen in het pad naar een gezonder hart en een gelukkiger leven.

  2. "Liefde&Geluk": In dit boek bespreekt Yasmin Mogahed hoe we echte liefde en geluk kunnen vinden in ons leven. Ze richt zich op de verschillende aspecten van het leven waar we naar zoeken om ons vervuld te voelen, zoals geld, relaties en succes, en legt uit hoe we deze zaken in een islamitisch perspectief kunnen plaatsen. Het boek biedt praktische adviezen en spirituele inzichten om ons te helpen de voldoening en het geluk te vinden waarnaar we allemaal verlangen.

Beide boeken zijn geschreven door Yasmin Mogahed. Yasmin Mogahed is een bekende islamitische spreker, schrijver en psycholoog. Ze is geboren in Egypte en opgegroeid in de Verenigde Staten. Ze heeft een bachelorgraad in de psychologie en een masterdiploma in journalistiek en massamedia van de Universiteit van Wisconsin-Madison.

Mogahed is vooral bekend om haar werk op het gebied van islamitische spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling. Haar boeken, waaronder "Reclaim Your Heart" en "Love & Happiness", hebben wereldwijd een groot publiek bereikt en worden vertaald in meerdere talen. In haar werk combineert ze haar kennis van de islamitische traditie met inzichten uit de psychologie en filosofie.

Mogahed is een veelgevraagd spreker en heeft in tal van landen over de hele wereld gesproken, waaronder de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Australië, Maleisië en Egypte. Ze heeft ook bijgedragen aan verschillende online publicaties en verschijnt regelmatig op televisie en radio om te spreken over islamitische spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling.

In haar werk richt Mogahed zich op de integratie van islamitische waarden en spirituele praktijken in het dagelijks leven. Ze benadrukt de noodzaak om een dieper begrip te ontwikkelen van de islamitische traditie en deze toe te passen op alle aspecten van het leven. Haar werk biedt praktische adviezen en inzichten om mensen te helpen hun persoonlijke spirituele reis te verdiepen en te verrijken.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »