Bezorging

Geplaatst door I 28-08-2016 0 Reacties

Uw bestelling kan zowel door PostNL en DHL worden geleverd. Bij beide bezorgers ontvangt u een Track&Trace in uw e-mail wanneer de verzending is afgeleverd bij de bezorger. Wij doen ons uiterste best om uw bestelling binnen 1 à 2 dagen af te leveren bij de bezorger die het dan in de meeste gevallen de volgende dag bij u aflevert. 

 

Wij proberen altijd dezelfde dag te verzenden waardoor uw bestelling meestal de volgende dag al aankomt maar dit is geen garantie omdat het hangt aan bepaalde factoren. Indien het voor 16:00 besteld is heeft u de grootste kans dat het de volgende dag bij u aankomt. Indien er een lange vertraging plaatsvindt brengen wij u hiervan op de hoogte.

 

PakjeGemak

 

Indien u er voorkeur bij heeft kunt u ervoor kiezen uw bestelling bij het postkantoor af te leveren. Dit werkt momenteel alleen bij PostNL kantoren die momenteel de grootste dekking heeft. U dient bij het factuuradres uw eigen adres in te vullen en het adres van het postkantoor bij het afleveradres. Indien u uw telefoonnummer correct heeft ingevoerd ontvangt u ook een sms wanneer uw bestelling is afgeleverd bij het postkantoor. U dient wel de optie 'Mijn factuur- en afleveradres zijn hetzelfde.' uit te vinken en de bedrijfsnaam van het postkantoor op te geven.

 

Incorrect adres

 

Het komt regelmatig voor dat er een onjuist adres wordt opgegeven of het huisnummer helemaal vergeten wordt. U dient hier goed op te letten aangezien dit uw bestelling aanzienlijk kan vertragen aangezien wij na het contact opnemen met u nog op een antwoord moeten wachten. De verhouding tussen de postcode en huisnummer is zeer belangrijk aangezien er daarop wordt gecontroleerd. Indien uw bestelling naar een verkeerd adres wordt gestuurd komt het hoogstwaarschijnlijk binnen enkele dagen weer bij ons terug en zijn de kosten voor de herhaalzending helaas voor u rekening.